Nakup na obroke

Naša ponudba je sedaj še dostopnejša. Nudimo vam možnost nakupa na obroke z ugodnimi LON krediti, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s Hranilnico LON.

LON kredit lahko pridobite hitro in enostavno, direktno na našem prodajnem mestu. Omogoča vam plačilo izdelka na do 36 obrokov in do vrednosti 4.000,00 EUR.

Potrebna dokumentacija:

  • osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali novo vozniško dovoljenje)
  • izpisek prometa po TRR za zadnji mesec (Dokazila, ki so dovoljena: zadnji bančni izpisek, ki ga je stranka prejme na dom; izpis prometa, ki ga izda banka na prošnjo stranke; Vloga za posredovanje podatkov o prilivih in odlivih na transakcijskem računu ali izpisek iz elektronske banke - vsi dokumenti razen bančni izpisek, ki ga stranka prejme na dom, morajo biti NUJNO podpisani in ožigosani s strani banke)
  • zadnja plačilna lista
  • BA kartico
  • davčna številka

Enostavno in ugodno do izpolnitve vaših želja, z LON kredit-om!

Podjetje na podlagi Pogodbe o kreditnem posredovanju opravlja storitve kreditnega posredovanja za hranilnico, in jih po pooblastilu hranilnice lahko opravlja na način, da strankam ponuja in predstavlja kredite ter jim pomaga v postopkih pred sklenitvijo kreditne pogodbe, pri čemer pa ni pooblaščen za sklepanje kreditnih pogodb s strankami.

Eko-Kurjava d.o.o

Naslov

Gabrje pri Dobovi 42a
8257 Dobova

Poslovna enota:
Gabrje pri Dobovi 23
8257 Dobova

Telefon: 070 665 823
Telefon: 070 673 080


logo


2014 ©Copyright - Eko-Kurjava d.o.o.
Izvedba: Teva Art